Hero

Oranje Handelsmissiefonds (OHMF)

Heb je een exportdroom en kun je wel wat hulp gebruiken? Schrijf je dan uiterlijk 30 juni in bij het Oranje Handelsmissiefonds (OHMF) en maak kans op een jaar lang professionele begeleiding bij je entree op een nieuwe buitenlandse markt!

Het Oranje Handelsmissiefonds bestaat al sinds 2013. Ieder jaar maken tien bedrijven kans op ondersteuning bij het opbouwen van een internationaal netwerk, omdat zij zelf vaak niet het netwerk of de armslag hebben om zelfstandig de buitenlandse markt te verkennen.

Het winnen van het fonds opent dus letterlijk deuren in het buitenland. Ondernemers gaan op missie, komen in contact met personen die zij normaal niet spreken en dat draagt allemaal bij aan het bereiken van een hoger doel: sneller starten in het beoogde exportland.

Enthousiast? Lees eerst nog even of je voldoet aan onderstaande voorwaardes:

  • Je bent een Nederlandse mkb’er (tot 250 medewerkers) met een jaaromzet van meer dan 250.000 euro;
  • Je hebt plannen om internationaal te ondernemen. Of je bedrijf is reeds in het buitenland actief, maar kan een duwtje in de rug gebruiken om de kans op succes te vergroten;
  • Je bent in staat om, wanneer je doorbreekt in het buitenland, op te schalen in mensen en middelen indien nodig;
  • Je hebt een duidelijke hulpvraag aan het Oranje Handelsmissiefonds;
  • Je onderneming is financieel gezond en als genomineerde wordt verwacht dat je de financiële gegevens van de afgelopen twee jaar aanlevert om dit te onderbouwen;
  • Je onderscheidt je op enige manier op het gebied van bijvoorbeeld duurzaamheid, creativiteit en/of innovatie ten opzichte van andere bedrijven.

Voldoe je aan de voorwaardes? Vul dan hier het inschrijfformulier in. Aanmelden voor deze ronde kan nog tot en met 30 juni, 23.59 uur.

Gepubliceerd op 7 juni 2022